Newsletter-ul nostru


Modalitati de plata

Modalitati de plata

 

1.   Virament bancar (ordin de plata)

 

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: "Ordin de plata bancar". La sfarsitul procesului de comanda se va genera automat o factura proforma care va contine datele solicitantului (nume, prenume, adresa se livrare, numar de telefon etc.), produsele comandate si datele necesare pentru efectuarea viramentului bancar:

 

Nume firma: SC BEST DESIGN SOLUTION SRL

Cod unic de inregistrare: RO24923887

Cont IBAN:  RO13BTRL04301202S89402XX

Banca: TRANSILVANIA – Agentia Vitan

 

Produsele solicitate vor fi livrate, la adresa precizata in comanda, doar in urma efectuarii platii si confirmarii acesteia prin trimiterea copiei OP-ului sau foii de varsamant prin email comenzi@corpurideiluminat.eu sau office@corpurideiluminat.eu.  


2.   Numerar la livrare

 

Dupa ce ati ales produsele dorite si ati parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: “Plata la livrare”

 

3.   Plata online


Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

 

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.
euplatesc.ro Verified-by-Visa Mastercard-Secure-Code Visa MasterCard JCB Diners Club
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Corpurideiluminat.eu pe ShopMania ANPC