Newsletter-ul nostru


Corpuri de iluminat

In momentul in care dorim amenajarea unei noi case sau reamenajarea celei actuale, ne indreptam atentia spre un magazin de corpuri de iluminat. Cautam diverse modele de veioze, lampadare, spoturi, sau alte corpuri de iluminat care sa se potriveasca interiorului, deoarece vrem ca spatiul sa fie confortabil si primitor.

In living este indicat sa evitam sursele de lumina reci, insa trebuie sa tinem cont si de functionalitatea acestora. Pentru o atmosfera calda si relaxanta se pot monta lampadare sau veioze inalte. Daca locuiti la casa, livingul poate fi decorat cu un candelabru cu 3 sau 5 brate, iar in cazul apartamentelor se poate opta pentru plafoniere cu mai multe becuri.

Pentru bucatarie trebuie sa tineti cont de locul in care se desfasoara activitatea. Se pot monta atat plafoniere, cat si spoturi rezistente la caldura si umiditate deasupra blatului de lucru.

In baie se recomanda corpuri de iluminat cu lumina reglabila, spoturi speciale rezistente la umiditate sunt cele mai potrivite. Oglinda din baie trebuie sa fie bine luminata pentru a nu provoca umbre.

Pentru birou se recomanda lampi de birou cu lumina variabila si brate mobile, iar in dormitor o plafoniera cu intensitatea reglabila pentru o atmosfera intima. Pe ambele brate ale patului puteti instala lampi cu brat rabatabil care se dovedesc foarte folositoare seara cand cititi.

Iluminatul exterior ne ajuta sa punem in valoare gradina, terasa, arhitectura deosebita si in acelasi timp ne ajuta sa imbunatatim securitatea casei noastre. Pentru exterior putem opta pentru felinare, aplice si stalpi de exterior, sau solutii inovative, precum corpuri de iluminat cu senzori de miscare.
euplatesc.ro Verified-by-Visa Mastercard-Secure-Code Visa MasterCard JCB Diners Club
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Corpurideiluminat.eu pe ShopMania ANPC